N-VA West-Vlaanderen schenkt 8.475 euro licht en liefde

Door Axel Ronse op 23 december 2018, over deze onderwerpen: West-Vlaanderen

Ieder jaar in de aanloop naar Kerstmis gaat De warmste week door van Studio Brussel.
N-VA organiseert in de alle provincies ook verschillende acties om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar ging de opbrengst voor de provincie West-Vlaanderen volledig naar de blinden organisatie "Licht en Liefde." 

Heel wat West-Vlaamse N-VA afdelingen organiseerden talrijke acties om geld in te samen voor Licht en Liefde . Ook mijn eigen Kortrijkse afdeling zette zich stevig in. 

“Via soep, chocolademelk en de verkoop van de warmste handschoenen op de wekelijkse markt en kerstmarkt in Kortrijk , werd er maar liefst 1800 euro ingezameld door onze Kortrijkse N-VA-afdeling. Het is dan ook met een warm hart dat mijn medewerker, Johan De Poorter een grote cheque mocht afgeven voor De Warmste Week in Domein Puyenbroeck te Wachtebeke.”, aldus Vlaams parlementslid Axel Ronse , die de warmste actie trok voor de ganse provincie.

De opbrengst gaat naar Licht en liefde. Deze organisatie heeft heel wat ondersteuningspunten in de Provincie waarbij men blinden en slechtzienden bijstaan in de de adinistratie maar ook het leren leven met een zichtbeperking.  "Ik ben zeer verheugd over de inzet van de West-Vlaamse N-VA-afdelingen en fier dat ik in naam van hen een flink totaalbedrag van 8.475 euro mocht verzamelen voor Licht en Liefde." besluit Axel Ronse. 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is